Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Πάει ο παλιός ο χρόνος!!!


Σκόπευα να γράψω κάτι πιο μπροστά για το 2011, κάτι σαν απολογισμό της χρονιάς δηλαδή, αλλά δε μου βγήκε, περισσότερο βαρεμάρα θα έλεγα παρά κάτι άλλο οπότε και μπήκαμε ήδη στο 2012!
Πάει το 2011, καλώς όρισες  2012 και τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν μάλλον προς το χειρότερο στις ζωές μας…σε οικονομικό επίπεδο κυρίως, στους υπόλοιπους τομείς η ζωή τραβάει το δρόμο της.  Ευτυχώς το τρέξιμο σαν διέξοδος συνεχίζει να μου προσφέρει χαρά και ευτυχία αναπληρώνοντας μεγάλο μέρος της μιζέριας που μας βομβαρδίζει. Φτωχότεροι λοιπόν, θα μάθουμε να ζούμε διαφορετικά, ίσως και καλύτερα…
Το 2011 λοιπόν μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά για μένα σε επίπεδο τρεξίματος και αγώνων. Ευχαριστιέμαι πλέον σε μεγαλύτερο βαθμό τις προπονήσεις και τους αγώνες αφού βλέπω  ότι το σώμα με ακολουθει ακόμα εκεί που θέλω να το πάω…(και που το πας ρε μεγάλε, θα μου πεις!). Είναι σημαντικό αυτό πιστεύω, καθώς όσο βελτιωνόμαστε και μπορούμε να κάνουμε όλο και περισσότερα πράγματα, (μεγαλύτερους αγώνες,  δυσκολότερες διαδρομές), τόσο η ευχαρίστηση από αυτό που μας αρέσει τόσο να κάνουμε μεγαλώνει! Το ένα φέρνει το άλλο…Φανταζομαι αυτή η βελτίωση να συνεχίσει και το 2012 καθώς θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα λίγος χώρος μέχρι να ‘ταβανιασω’.
Έτσι λοιπον δυο πολύ μεγάλες και έντονες εμπειρίες είχε ο χρόνος που πέρασε και μου έμειναν περισσότερο από κάθε άλλο για το 2011. Ο δύσκολος και βασανιστικός τερματισμός του TDS και ο άνετος και συντροφικός τερματισμός στο VFT με τον αδελφό μου. Όμορφες και έντονες στιγμές! Ας ελπίσω να ακολουθούσουν και άλλες μεγαλύτερες για φέτος. Από την άλλη, τα πράγματα στον ΟΜ δεν πήγαν όπως θα περίμενα και αυτό ίσως και να με βοήθησε να αναθεωρήσω λίγο μερικά πράγματα. Αυτός ο έντονος και αγχώδης τρόπος έκβασης του αγώνα είχε μπει για καλά και στο δικό μου πετσι…εβλεπα περισσότερο το χρόνο παρά τον τερματισμό.  Ίσως και για αυτό φέτος λέω να μην πάρω μέρος.
Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να αναφέρω για το 2011, ίσως την έλλειψη τραυματισμών που βοήθησε να πάει έτσι όμορφα η χρονιά. Το 2011 το αποχαιρέτησα με ένα πανέμορφο χιονισμένο  τρέξιμο το απόγευμα της τελευταίας  μέρας του χρόνου με την υπόσχεση την άλλη μέρα να υποδεχτώ το 2012 με μια επανάληψη του! Τελικά μόλις χθες έκανα το πρώτο φετινό τρέξιμο με την καλύτερη παρέα, Λέων και  Lucky.

Εύχομαι να έχουμε μια όμορφη χρονιά με υγεία και δύναμη!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου